MJUKVARA

Det finns fyra olika alternativ för att uppgradera din router!

Du kan använda en Windows PC, Apple Mac (OS X) eller vilket annat operativsystem som helst som har en webläsare. Från och med mjukvaruversion 6.2.0 är det möjligt att uppgradera routern utan att använda en dator över huvud taget. Det kan göras direkt i routerns administrationsmeny, och du kan komma åt den med hjälp av en smartphone eller läsplatta. Med ett enkelt klick laddas mjukvaran ned direkt från våra servrar genom en metod kallad ”Live Firmware Upgrade”. Uppgraderingsprocessen tar sedan cirka tre minuter.

Gick något snett?

Om något skulle bli fel i din uppgradering (som resulterar i att du inte längre kan komma åt routern), använd då en dator för att köra vår Rescue-funktionalitet. Denna finns tillgänglig för Windows/OS X här. Du bör då kunna lösa problemet inom några minuter. Instruktionsvideos finns tillgängliga i vårt videogalleri.

Vänligen notera att nedan information är skriven på Engelska.

DOVADO PRO AC

DOVADO PRO AC

Initial firmware release version: 8.4.1 Date of release: 2016-04-19

Click below to download latest versions.

DOVADO TINY AC

DOVADO TINY AC

Initial firmware release version: 8.0.1 Date of release: 2015-03-12

Click below to download latest versions.

DOVADO PRO

DOVADO PRO

Initial firmware release version: 6.2.2. Date of release: 2013-05-06

Click below to download latest versions.

DOVADO TINY

DOVADO TINY

Initial firmware release version: 5.0.2. Date of release: 2011-05-06

Click below to download latest versions.

DOVADO GO

DOVADO GO

Initial firmware release version: 6.1.5. Date of release: 2012-12-18

Click below to download latest versions.

DOVADO DOMA

DOVADO DOMA

Initial firmware release version: 6.0.0. Date of release: 2012-04-10

Click below to download latest versions.