Behöver du bättre
täckning på ditt WiFi?
är lösningen för dig!

Dovado WiFi XL Mesh Kit är lösningen för dig som gillar att surfa men avskyr att installera. Ta upp enheterna ur kartongen, koppla in i vägguttagen – det är allt du behöver göra för att få ett snabbt, säkert och stabilt WiFi i hela ditt hem.

Enheterna i vårt nya WiFi XL Mesh-kit skapar automatiskt ett gemensamt WiFi över hela ditt hem, allt du behöver göra är att ansluta varje enhet till ett eluttag. Routern och de två satelliterna samverkar på ett intelligent sätt och dirigerar trafiken för optimal prestanda oavsett var i hemmet du befinner dig.

Dovado WiFi XL Mesh Kit köper du hos följande återförsäljare:

Funktioner

SE ALLA FUNKTIONER

Mesh – 3 enheter i Dovado WiFi XL Mesh Kit som samverkar för bästa täckning och högsta möjliga hastighet. Enheterna samverkar på ett intelligent sätt och dirigerar trafiken för optimal prestanda oavsett var den uppkopplade enheten befinner sig. Koppla in router och noderna och börja surfa på nätet direkt. Allt är förkonfigurerat.

För alla tänkbara internetanslutningar – Fiber, ADSL, Kabel-TV, 3G/4G eller mobil. Oavsett uppkoppling kan Dovado WiFi XL Mesh Kit användas. Du kan till och med ställa in flera uppkopplingar så att om en går ned så går systemet över till en annan med automatik. Till exempel kan du använda din smartphone med delningsfunktion, vilket gör det möjligt för dina uppkopplade enheter att ha kontakt med nätet även om din primära internetanslutning inte fungerar.

Föräldrakontroll – En gratis provperiod på SafeDNS medföljer för säkrare surf. Tjänsten inkluderar föräldrakontroll och malwareskydd för att skydda dig från nätbrottslingar som försöker stjäla din viktiga data.

Nya funktioner! Tack vare att vårt utvecklingsteam hela tiden arbetar med att förbättra ditt mesh-kit finns nu en ny programvara att ladda ner här. Lysdioderna på satelliterna indikerar nu signalstyrka mot routern för att underlätta bästa möjliga placering och kan även ställas in att ge avisering när ny programvara finns tillgänglig.

Thank you for contacting Fission.

We will get in touch with you shortly.